Iniciativa Legislativa Popular del Montseny

Ni Muts ni a la Gàbia exigeix la retirada de càrrecs davant d'Interior

Benvolguts i benvolgudes,

Reproduïm a continuació el comunicat rebut dels companys encausats per lluitar contra el Pla Caufec a Esplugues de Llobregat, per evitar l'especulació urbanística i en favor de la protecció del Medi Ambient. Manifestem la nostra sol·lidaritat amb la seva lluita i encoratgem tothom a donar-los suport.


Quatre activistes de Ni Muts ni a la Gàbia s'han embidonat a dos bidons de formigó davant Interior. Convoquen a a la manifestació del 18 d'octubre davant de l'Ajuntament d'Esplugues.

Quatre activistes oposats al pla Caufec d'Esplugues —dos d'ells encausats als propers judicis— s'han encadenat avui a les 11h del matí a dos bidons de formigó a les portes del Departament d'Interior (Barcelona). Exigien la retirada dels càrrecs pels quals 6 persones van a judici els propers 27, 28 i 29 d'octubre acusats de desordres públics i atemptat a l'autoritat pels fets ocorreguts en una manifestació de 2007 al municipi baixllobregatí.

L'acció ha acabat a les 15.30h quan totes les activistes han estat alliberades després que els Mossos d'Esquadra trenquessin els bidons amb serres radials, martells pneumàtics i cisalles en poc més de dues hores. L'acció ha finalitzat sense incidents després de la identificació de les 4 activistes.

El grup de suport de l'acció ha estat informant a vianants i premsa mentre desplegava pancartes convocant a la manifestació d'aquest dissabte 18 d'octubre a les 17h davant de l'Ajuntament d'Esplugues que vol mostrar la solidaritat amb els encausats i reivindicar el dret a protestar.

Properes convocatòries:

18 octubre

- 12h Jornada solidària amb els encausats

- 17h Manifestació des de l'ajuntament d'Esplugues de Llobregat

27, 28 i 29 octubre

9h. Concentració davant la 'Ciutat de la Justícia'

19h. Assemblea informativa a l'ajuntament d'Esplugues

Més informació i contacte:

Premsa 615 543 027 - info@nimutsnialagabia.org

http://nimutsnialagabia.org - facebook.com/nimuts.nialagabia - @NiMutsNiGabia

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.