A través d’aquest avís legal, la CSM informa als seus usuaris d’aquest lloc web, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat de què aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària si decideixen facilitar a la CSM les dades personals que li són sol·licitades.

La CSM es reserva el dret a modificar la present política, informant-lo prèviament dels canvis que en ella es produeixin a través d’aquest avís.

Vostè, al facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a la CSM perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades remeses.

La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com a finalitat contactar amb vostè per a donar resposta a la seva petició i informar-li sobre els serveis que ofereix la CSM.

La CSM ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.

La CSM manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.

Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix, rectificar-la si fos errònia, cancelar-la o oposar-se al seu tractament a través del formulari de correu d'aquesta web, o via telefònica al 635403104.