Manifestació contra la carretera Illes-Sant Marçal i per la recuperació del Pla Especial de protecció del Montseny

Malgrat la pluja, el passat diumenge 6 de maig, tornàvem a sortir al carrer (en aquest cas a la carretera), per a recordar a les administracions implicades: Diputació i Generalitat, que seguim reclamant la retirada total del projecte de construcció de la carretera Illes-Sant Marçal.

Assemblea oberta de la CSM per tractar del projecte de carretera Illes-Sant Marçal i altres destrosses, divendres 20 d'abril a les 19:00h

Escola de Música de Sant Celoni (c/Sant Josep, 18) a les 19:00h

Benvolgudes i benvolguts amics,

Com recordareu, el passat dia 3 d’abril us comunicàvem l’ajornament de la manifestació prevista pel dia 15 d’aquest mes, per motius obvis. Això implicava, també, l’ajornament de l’acció prevista pel dia 25, i una nova convocatòria d’assemblea oberta a celebrar el divendres vinent dia 20 d’abril, a les 19:00h a l’Escola de Música de Sant Celoni (c/ Sant Josep, 18).

Nova assemblea oberta de la CSM per tractar del projecte de carretera Illes-Sant Marçal i altres assumptes, divendres 23 de març a les 19:00h carlesl dl., 19/03/2018 - 19:44
Sala petita de l'Ateneu de Sant Celoni (entrada per l'Escola de Música, c/Sant Josep, 18)

Continuant amb allò que es va decidir a l’assemblea que vam celebrar el passat 2 de març, us recordem que esteu convocats a la nova assemblea del dia 23 de març, que es durà a terme al mateix local de l’Escola de Música, c/ Sant Josep, 18 de Sant Celoni, a les 19:00h (a cinc minuts a peu des de l’estació de RENFE).

Nova assemblea oberta de la CSM per tractar del projecte de carretera Illes-Sant Marçal i altres assumptes, divendres 2 de març a les 19:00h carlesl dt., 27/02/2018 - 20:40
Sala petita de l'Ateneu de Sant Celoni (entrada per l'Escola de Música, c/Sant Josep, 18)

Benvolgudes i benvolguts amics,

Seguint amb els acords que vàrem prendre a l’assemblea del passat dia 2 de febrer, sou convocats a la nova assemblea que tindrà lloc el divendres 2 de març a les 19:00h a la Sala Petita de l’Ateneu de Sant Celoni (entrada per l’Escola de Música, c/Sant Josep, 18).

El dijous 15/02/18 vam estar a El cafè de .7 Ràdio (Sant Celoni) joan dj., 22/02/2018 - 10:00

El dijous passat en CarlesLumeras , de la CSM

La Diputació de Barcelona reactiva el projecte de construcció de la carretera Illes-Sant Marçal

Tal com ja veníem denunciant els darrers temps, l’any 2018 s’anuncia complicat pel que fa a la defensa del medi ambient en general i del Montseny en particular.

La proliferació de projectes que fan perillar la pervivència d’aquest espai natural, posa en qüestió la seva viabilitat. Projectes com el de Red Elèctrica de España que pretén sobre-elevar les torres de l’antiga línia d’Alta Tensió de 220kV (Sant Celoni-Vic), travessant el Montseny de banda a banda, o el que propugna ampliar l’hotel de Santa Fe en un 50% de la seva superfície actual.

Diumenge 29 de gener a Montseny. Cercavila i Xerrada en defensa del Montseny. Ni asfaltatge ni especulació!

Estimades i estimats amics,

Avui us proposem un nou acte de protesta contra el projecte de carretera Illes-Sant Marçal que, segons les darreres informacions, ara passa a ser prerrogativa de la Diputació de Barcelona i del Departament de Territori i Sostenibilitat.