Iniciativa Legislativa Popular del Montseny

Departament d'Interior

Ni Muts ni a la Gàbia exigeix la retirada de càrrecs davant d'Interior

Benvolguts i benvolgudes,

Reproduïm a continuació el comunicat rebut dels companys encausats per lluitar contra el Pla Caufec a Esplugues de Llobregat, per evitar l'especulació urbanística i en favor de la protecció del Medi Ambient. Manifestem la nostra sol·lidaritat amb la seva lluita i encoratgem tothom a donar-los suport.


Quatre activistes de Ni Muts ni a la Gàbia s'han embidonat a dos bidons de formigó davant Interior. Convoquen a a la manifestació del 18 d'octubre davant de l'Ajuntament d'Esplugues.

Quatre activistes oposats al pla Caufec d'Esplugues —dos d'ells encausats als propers judicis— s'han encadenat avui a les 11h del matí a dos bidons de formigó a les portes del Departament d'Interior (Barcelona). Exigien la retirada dels càrrecs pels quals 6 persones van a judici els propers 27, 28 i 29 d'octubre acusats de desordres públics i atemptat a l'autoritat pels fets ocorreguts en una manifestació de 2007 al municipi baixllobregatí.

L'acció ha acabat a les 15.30h quan totes les activistes han estat alliberades després que els Mossos d'Esquadra trenquessin els bidons amb serres radials, martells pneumàtics i cisalles en poc més de dues hores. L'acció ha finalitzat sense incidents després de la identificació de les 4 activistes.