contenció administratiu

Veïns i entitats del Baix Montseny presenten un contenciós administratiu contra el Pla Territorial Metropolità de Barcelona (PTMB) joan dj., 16/09/2010 - 18:23

(NOTA DE PREMSA)

El contenciós té l'objectiu d'aturar el desenvolupament d'una variant planificada al PTMB que afectarà els municpis de Palautordera i Sant Celoni.

Santa Maria de Palautordera, 16 de setembre de 2010

Veïns, agricultors, ramaders, regants del Riu Sec, l’Associació Món amb Seny de Palautordera, la CUP de Sant Celoni i la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny es mostren contràries a la variant planificada al PTMB que afectarà els municipis de Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni.

Entitats i afectats posen de manifest que aquesta variant fragmentarà un territori, avui cohesionat socialment, tot dificultant encara més l’activitat agrícola i ramadera, destruint un entorn natural i paisatgístic i malmetent un espai de passeig i repòs pel veïnat i visitants. A més, trencarà camins de pas i dificultarà la ja difícil connectivitat de persones i fauna entre el Montseny i el Montnegre.