Denúncies

Imatge altaveu

Coneixes algun fet que voldries denunciar públicament? No et tallis, registrat com a usuari de la nostra web i podràs escriure la teva denúncia / queixa en aquest aparat.

Comentaris

Bon dia
Som un grup de veïns que estem preocupats per la conservació del Parc del Montseny i dels pobles que l'envolten.Trovem que l'administració no fa res per el Parc ni els pobles.
Aquestes setmanes hem sigut víctimes de la falta de civisme a la carretera i del buit legal que regula el trànsit al parc. Hem patit entre Carreras de coches,Carreras de motos propis del circuit de Catalunya. Estem farts de que el nostre patrimoni sigui violat.
Gràcies.

Bon dia,
Sóc un veí de Sant Antoni de Vilamajor, urbanització de Les Pungoles, i arran d'una decisió de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, del passat dijous 29/Octubre sobre la tala de quasi 400 arbres per tal de dur a terme en el futur obres de pavimentació i clavegueram, avui dia 2 de Novembre han començat la tala d'arbres sans.
Com es pot apreciar en aquesta decisió tan bèstia, no hi ha hagut cap mena d'avís ni comunicació als veïns sobre aquest fet, que ha provocat la indignació de molts de nosaltres.
Per tal de fer front a aquesta barbaritat ecològica, us agrairia la vostra col·laboració.
Moltes gràcies

Bon dia
Sóc Veí de La Garriga i el darrer any he observat que estan fent corriols i camins per descens de bicicletes dins la zona protegida del Parc Natural entre el municipi de La Garriga ( barri de Can Vilanova i el turó de santa margarita)
Em pregunto si tenen permís i si esteu assabentats. He escrit al pn montseny fa 2 setmanes sense resposta
Tinc el track d'un dels trams que estan obrint i alguna foto perquè veieu la dimensió de l'assumpte

Benvolgut Cesc,
Et prego que ens passis tota la informació concreta que tinguis, a través del correu-e que t'indico dessota. D'aquesta manera podrem denunciar el tema a la reunió (virtual) de la Comissió Consultiva del Parc del Montseny que se celebra el proper dijous dia 6 de maig. T'informarem del que s'hagi dit per part de l'Oficina del Parc.
L'adreça és <carlesl@salvaguardamontseny.cat> Gràcies per la teva valuosa informació.
Carles L.

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.