Agenda

Setmana de la Natura 2020. Netegem la llera del riu Tordera
Sant Esteve de Palautordera

Iniciativa Legislativa Popular del Montseny

Aturem el projecte de kàrting de Llinars del Vallès

El passat juny es van iniciar els tràmits per a la construcció d'un circuit de kàrting internacional entre Llinars del Vallès i Cardedeu prop del Pla del Morató.
Les instal·lacions ocuparien 13 hectàrees amb una pista de karts de lloguer i una per a professionals, capacitat per a més de 2.000 espectadors, hotel, restaurants, tallers, aparcament... tot això en uns terrenys no urbanitzables qualificats com sòl de protecció de les connexions biològiques i sòl d'especial protecció de la biodiversitat forestal. A més, el pla urbanístic de Llinars aprovat el 2003 protegia la zona per a evitar la conurbació amb Cardedeu.

Al juliol es va constituïr la Plataforma Stop kàrting Llinars del Vallès, que aglutina 30 entitats i grups municipals dels municipis propers, i que ha estat donant informació sobre el projecte, presentant al·legacions i recollint adhesions.
La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny és una de les entitats que dónen suport a la plataforma.

Hi ha molta pressió per part de les administracions per tal que el kàrting es faci aquí i estàn accelerant els tràmits amb una absoluta manca de transparència i fregant la il·legalitat.

Podeu trobar més informació al blog de la plataforma, així com adherir-vos al manifest o col·laborar amb la campanya de pancartes balcons contra el kàrting.


http://stopkarting.blogspot.com

Entre tots ho aturarem!

Plataforma Stop kàrting Llinars del Vallès

Comentaris

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.