Sant Marçal

Benvolguts i benvolgudes,

Us anunciem una nova acció contra la construcció de la carretera Illes-Sant Marçal, que l'ajuntament de Montseny pretén executar a la vall alta de la Tordera, amb l'ajunt de la Diputació de Barcelona.

Aquest cop es tracta d'una excursió reivindicativa, que té per objecte visitar el territori on es pretén efectuar aquesta nova barbaritat, contra un dels espais més delicats de tot el Parc Natural del Montseny i explicar la seva vàlua ambiental i faunística.

L'acció es durà a terme el proper dia 22 de novembre (dissabte). Es basa en una excursió reivindicativa, de tall circular, que partint de Sant Marçal, passa després pel Terrers i pel Puig per tornar a Sant Marçal, on s'acabarà amb un parlament de representants de diferents lluites en defensa del territori.

El transport fins el punt d'inici es farà amb autocar que recollirà els participants en els punts convinguts. Vegeu més informació al cartell adjunt.

També hi trobareu una aplicació per apuntar-vos als autocars. La inscripció es farà de manera exclusiva a través d'aquesta web (a l'aplicació corresponent per fer-ho, que trobareu a sota d'aquestes ratlles). Si us plau feu-ho ben aviat doncs cal contractar l'autocar abans del dia 15.

Animeu-vos a portar petites pancartes amb dibuixos d'amfibis, rèptils i aus, que anirant remarcant els punts on aquestes poblacions poden ser afectades si mai s'arribés a construir la carretera.

Fem-los present que seguim vigilant! Apunteu-vos a l'excursió!

Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny

Novembre de 2014


Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.