Salamandra del Montseny

Ha mort el company Ciscu Lucchetti! joan dc., 07/06/2017 - 23:03

Amigues i amics,

El nostre company Ciscu Lucchetti, vehí de Sant Pere de Vilamajor, persona solidària, desinteressada, alegre, generosa i combativa, ha mort aquesta matinada. Havia sofert un infart ja fa temps, però ell no va rendir-se mai.

ArrelCAT 2017 (Aniversari de la Colla Bastonera Quico Sabaté). Sant Celoni, dissabte 3 de juny carlesl dt., 30/05/2017 - 22:47

Benvolgudes i benvolguts amics,

Samarreta #Salvem el Montseny. Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny joan dl., 08/05/2017 - 22:40

Benvolgudes i benvolguts,

Per a totes aquelles persones, simpatitzants de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, que encara no coneixeu la nostra samarreta distintiva, us en fem la presentació avui. Dessota d'aquestes ratlles hi trobareu el cartell anunciador per si voleu encarregar alguna per a vosaltres, pels vostres parents o per a les vostres amistats.

Vine a passejar la salamandra del Montseny a les rues de carnestoltes de Palautordera (ds 25) i Vilamajor (dg 26) joan dt., 14/02/2017 - 22:20

Benvolgudes i benvolguts amics,

Aquests dies estan apareixent un munt Salamandra del Montsenyde notícies relacionades amb el Montseny:

Diumenge 29 de gener a Montseny. Cercavila i Xerrada en defensa del Montseny. Ni asfaltatge ni especulació!

Estimades i estimats amics,

Avui us proposem un nou acte de protesta contra el projecte de carretera Illes-Sant Marçal que, segons les darreres informacions, ara passa a ser prerrogativa de la Diputació de Barcelona i del Departament de Territori i Sostenibilitat.