Frackanpada carlesl dl., 13/07/2015 - 19:28
Subijana de Álava, municipi de Vitoria-Gasteiz

Benvolgudes lectores i lectors,

Des la campanya contra el Fracking que duen a terme els companys de Fracking EZ a Euskal Herria, ens arriba aquesta convocatòria d'acampada que s'inicia avui i s'allargarà fins el diumenge 19 de juliol a Subijana de Álava (Euskadi).

En aquest mateix poble es preten efectuar els primers pous amb la tècnica del fracking, i és per això que els integrants del moviment anti-fracking d'Euskadi, convidats pels veins i veines d'aquest poble, han decidit la realització d'aquesta acampada que pretén ser un punt de trobada de totes les organitzacions que lluiten contra aquesta nova agressió a diferents punts dels territoris peninsulars i d'altres punts d'Europa.

L'acampada vol ser un punt de trobada, de formació i de diversió, des d'on es proposaran diferents accions contra les perforacions que unes quantes empreses multinacionals pretene dur a terme.

Per tenir més informació sobre l'agenda de la Frackampada podeu adreçar-vos a l'enllaç següent:

http://frackanpada.frackingez.org/es

Animeu-vos a anar-hi!

La Sitja del Llop, núm. 35 carlesl dg., 21/04/2013 - 23:29

Benvolguts lectors i lectores de La Sitja del Llop-Revista del Montseny,

Acaba de sortir al carrer el número 35 de la nostra revista. En pocs dies el podreu trobar als punts de venda habituals.

Adjuntem la portada i l'editorial d'aquest número. Esperem que el gaudiu.

 

Salutacions cordials,

Consell de Redacció                                                                 abril de 2013


 

Xerrada sobre l’extracció de gas i petroli amb la tècnica del fracking

La Clau (Sant Celoni)

L’arribada del Fracking a les nostres comarques ha obert el debat sobre els riscos d’aquesta tècnica d’extracció d’hidrocarburs.

Per informar-nos i debatre sobre el Fracking comptarem amb la presència d’en Sergi Solà i l’Eudald Rifà, membres de la Plataforma Aturem el Fracking i del Grup de Defensa del Ter.

(Gratuït, com tot el que organitzem :-p )

Organitza: Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny