Agenda

Arriba el cranc blau. A què ens enfrontem. Xerrada sobre espècies invasores
Cal Bofill Centre d'activitats Ambientals, Passeig Colom,50 (Torredembarra)
Sortida per netejar la riera de Pertegàs. Setmana de la Natura 2019
Rectoria Vella de Sant Celoni (Pg. Rectoria Vella, s/n)

Nova assemblea oberta de la CSM per tractar del projecte de carretera Illes-Sant Marçal i altres assumptes, divendres 2 de març a les 19:00h

Acte sobre la carretera a St Celoni
Sala petita de l'Ateneu de Sant Celoni (entrada per l'Escola de Música, c/Sant Josep, 18)

Benvolgudes i benvolguts amics,

Seguint amb els acords que vàrem prendre a l’assemblea del passat dia 2 de febrer, sou convocats a la nova assemblea que tindrà lloc el divendres 2 de març a les 19:00h a la Sala Petita de l’Ateneu de Sant Celoni (entrada per l’Escola de Música, c/Sant Josep, 18).

En aquesta nova assemblea s’informarà de les novetats, hagudes amb referència a les amenaces exposades anteriorment, i es discutiran les possibles iniciatives col·lectives que es poden engegar d’ara endavant.

Us informem que teniu a la vostra disposició el guió documentat, que va ser suggerit en l’anterior assemblea, per poder fer xerrades a les diferents localitats sobre la problemàtica que arrossega el massís en l’actualitat. Ens el podeu demanar a través del correu-e info@salvaguardamontseny.cat, o bé a través de les diferents xarxes socials a les que hi estem connectats.

Pel que fa al document àudio-visual, hi estem treballant però no s’ha acabat de confegir encara.

No dubteu d’enviar-nos tots els suggeriments que creieu oportuns abans del dia 2 de març, per tal que siguin afegits a l’ordre del dia de l’assemblea.

La nostra lluita avança paral·lelament a la que du la ciutadania en defensa de les llibertats i la democràcia. Totes i tots sou més necessaris que mai per a defensar el Montseny. Us hi esperem a l’assemblea del dia 2 de març. No hi falteu!

 

 Sant Celoni, 24 de febrer de 2014

Logo 30è aniversari

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.