Iniciativa Legislativa Popular del Montseny

STOP C-32! Concentració de protesta

Convocatòria plataforma Aturem la C-32!
Davant l'Ajuntament de Lloret de Mar (carrer de la Vila, 1)

Les companyes i companys de la plataforma Aturem la C-32! convoquen una trobada al restaurant el Senglar de Lloret ( zona de la depuradora) per mostrar, tothom que vulgui anar-hi, la destrossa que està duent a terme l'empresa concessionària Abertis, per tal de construir el perllongament de l'autopista C-32. Aquesta trobada es durà a terme el diumenge 9 de juny a les 9:30h. Posteriorment, es farà la concentració de protesta davant l'Ajuntament de Lloret a les 12:00h.

En paraules de la plataforma C-32:

«Ara fa una setmana que han començat la tala d'arbres a diversos llocs de Lloret i Tordera. Som un colla de gent estem intentant aturar aquesta barbaritat almenys fins que es conegui la resolució judicial, ara mateix el primer projecte està parat pendent de judici i el segon que la Generalitat ha fet en paral·lel està pendent que el jutge també aprovi mesures cautelars per impedir que es comenci.
 
Us hi esperem perquè creiem fermament que tenim raó i que hem d'arribar fins al final per parar una autopista que no fa falta perquè no arreglarà els problemes de trànsit que tenim i que a més és molt destructiva destruint per sempre els nostres estimats boscos de St. Pere del Bosc, el Vilar i partint la Vall de Sant Daniel. »
 

Des d'aquestes línies animem tothom que pugui a participar-hi!

 

logo

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.