Iniciativa Legislativa Popular del Montseny

Gran concert SOS Costa Brava

Concert SOS Costa Brava
ESPAI TER, Torroella de Montgrí (Girona)

Dissabte 4 de maig participa a la gran festa reivindicativa de SOS Costa Brava

Vine al Gran Concert de SOS Costa Brava i ajuda’ns a protegir la costa que encara ens queda!

Mitjançant aquest comunicat, Ecologistes en Acció i el conjunt de les entitats que conformen la Plataforma fan una crida a totes les persones, entitats i col·lectius que estimen el territori  a ajudar en la difusió i en la promoció de la Festa Reivindicativa de SOS Costa Brava que tindrà lloc el 4 de maig a les 21h a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí.

La Plataforma SOS Costa Brava (amb el suport d’Ecologistes en Acció) organitza el proper dissabte 4 de maig un gran esdeveniment a Torroella de Montgrí que comptarà amb la participació d’uns 30 músics, actors i actrius molt vinculades en la defensa del territori, com ara Judit Neddermann, Bruno Oro, Miquel Abras o Mazoni entre molts altres. Les entitats que organitzen l’esdeveniment asseguren que serà un acte de denúncia, però sobretot una gran festa reivindicativa.

 

El Gran concert SOS Costa Brava és un esdeveniment que busca encoratjar la mobilització ciutadana i recaptar fons per lluitar contra l’especulació urbanística que amenaça la Costa Brava. A més de les actuacions, durant el concert també s'explicarà breument què està fent la Plataforma, els casos urbanístics més greus que amenacen el futur del litoral gironí, així com el nou model territorial que defèn i pretén impulsar SOS Costa Brava. Una plataforma formada per una trentena d’entitats que es van unir el passat agost per fer un front comú contra l’especulació urbanística.

 

Les entrades estan a la venda a la web de SOS Costa Brava i tots els diners recaptats en aquest esdeveniment aniran destinats a la defensa de zones amenaçades i per promoure un model territorial sostenible al litoral gironí. Amb l’objectiu de maximitzar la recaptació de fons, les entitats han habilitat la Fila 0, una opció de compra d’entrades solidaries per aquelles persones que no puguin assistir al concert però vulguin col·laborar amb la causa.

Organitza: SOS Costa Brava i Ecologistes en Acció de Catalunya
Co-produeix: Espai Ter
Col•labora: Ajuntament de Torroella de Montgrí
Preu: A partir de 20€ (les persones que no puguin assistir al concert poden comprar les seves entrades en la FILA 0 i posar així el seu granet de sorra).

Entrades en venda aquí: https://www.soscostabrava.cat/concert/

Vídeo de promoció del concert: https://www.youtube.com/watch?v=wJlXeo7Oa2A

Cartell del concert: enllaç

Donem-los suport!

Logo

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.