Clotçotada
Plaça del Mercat del Clot - Barcelona

Avui us volem presentar aquest esdeveniment:

Les companyes i companys del Grup Excursionista Juvenil Font i Sagué, organitzen una nova Clotçotada, a la qual han convidat a entitats ecologistes per tal que expliquin les seves lluites al públic assistent.

Enguany hi participem la plataforma SOS Costa Brava, el col·lectiu No Al Pla Caufec-Porta BCN i la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny (CSM).

L’esdeveniment començarà a les 12:00h del migdia amb la xerrada que farem les entitats esmentades i continuarà amb la Clotçotada2019 (14:15h), el Bingo popular (16:00h) i seguirà amb un karaoke per animar la festa (16:30h) que s’allargarà fins les 20:00h.

Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç: 2a Clotçotada

Pel que fa a la CSM, presentarem el Memoràndum Montseny 2019 i explicarem el contingut de la moratòria que volem presentar al Govern, per tal que s’aturin tots els nous projectes i llicències d’obres, fins que no s’hagi aprovat al Parlament de Catalunya una nova llei de protecció del Montseny que, en forma d’Iniciativa Legislativa Popular, pensem impulsar juntament amb altres organitzacions ecologistes i conservacionistes.

Us esperem a la Clotçotada!

Banner Clotçotada

 

 

Logo 30è aniversari

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.