Iniciativa Legislativa Popular del Montseny

cala Montjoi

Fotografies de la visita guiada a Cala Montjoi, per conèixer els seus valors naturals i les repercussions ambientals del projecte de la BulliFoundation.

Benvolguts amics i amigues,

Us oferim a continuació unes fotografies de l'esdeveniment del dia 24 d'agost.

Molts de vosaltres ja hareu signat la petició de change.org per demanar al Parlament de Catalunya que no s'aprovi la llei feta a mida que permetria l'execució del projecte El Bulli1846 d'en Ferran Adrià a cala Montjoi, fins ara ja s'han recollit més de 75.000 signatures. Si no ho heu fet, encara hi sou a temps.

També podeu signar les al·legacions que s'adrecen al Departament de Territori i Sostenibilitat i que qüestionen, primer, que l'interès del projecte prevalgui sobre la protecció del cap de Creus i, en segon lloc, la mateixa validesa de l'estudi d'impacte ambiental del projecte. Podeu signar les al·legacions a la llei i al projecte ElBulli1846 a la pàgina web http://www.iaeden.cat/Afirmes/Bulli/signabulli.php

Entre tots aturarem l'aprovació d'aquesta llei, que suposa un greuge contra el drets de la ciutadania, i un greu precedent que obriria la porta a la liquidació de les normatives de protecció dels espais naturals de Catalunya.

Visita guiada a Cala Montjoi, per conèixer els valors naturals de la vall de Montjoi i les repercussions ambientals del projecte de la BulliFoundation. carlesl dg., 17/08/2014 - 09:25
Cala Montjoi, Parc Natural del Cap de Creus

Els companys de DEPANA i IAEDEN ens envien la convocatòria que publiquem a continuació. Animem a participar-hi a tothom que pugui.


Benvolgudes, benvolguts,

DEPANA i IAEDEN-Salvem l'Empordà us convidem a la visita guiada que organitzarem pel proper diumenge, 24 d'agost, a Cala Montjoi, on us explicarem els valors naturals de la vall de Montjoi, el projecte de la BulliFoundation que es pretén desenvolupar allà i els seus impactes sobre aquest espai protegit. Després de la visita oferirem un esmorzar a la platja de Montjoi.

Convocatòria: Visita guiada i esmorzar a Cala Montjoi (el Bulli i el seu entorn)

Dia i hora: Diumenge 24 d'agost a les 10 del matí

Lloc de trobada: Platja de Montjoi

RECOMANEM compartir cotxes per arribar fins a Montjoi, ja que l'espai per aparcar és limitat.