Aquest dijous dia 18 a les 20:00h. ERC organitza l'acte electoral central a nivell comarcal al pavelló de Llinars del Vallès amb la presència d'en Puigcercós i en Benach.

Aquest és un bon moment per mostrar la nostra oposició al circuit internacional de kàrting a LLinars i recordar als representants polítics l'enorme irresponsabilitat que suposa aquest circuit en l'emplaçament triat: tindrà un enorme impacte acústic que patiran entre 7.000 i 8.000 persones de Cardedeu, LLinars del Vallès i St. Antoni de Vilamajor, crearà greus problemes de mobilitat que afectarà als municipis de tota la zona i malmetrà un connector biològic entre el parc natural del Montseny i el parc natural del Corredor-Montnegre.

És una immoralitat la concessió d'una subvenció a fons perdut amb diners públics d'un 1.800.000€ a una empresa privada que no serà productiva i més encara en els temps de crisi econòmica en els que ens trobem !!!

Us demanem la vostra participació en l’acte mitjançant la presencia pública a l’exterior del pavelló, on repartirem el butlletí informatiu de la Plataforma per donar a conèixer a tothom la nostra oposició a la construcció del Circuit de Kàrting. Hem de mostrar que som moltes persones que ens hi oposem i que no compartim aquesta visió política de fer país!

Malmetre el territori és malmetre la nostra memòria i sense memòria no hi ha país.

Per una Catalunya amb visió de futur i respectuosa amb el territori!

Plataforma Stop Kàrting Llinars del Vallès
 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.