Assemblea del 2 de març de 20108
Sala petita de l'Ateneu de Sant Celoni (entrada per l'Escola de Música, c/Sant Josep, 18)

Continuant amb allò que es va decidir a l’assemblea que vam celebrar el passat 2 de març, us recordem que esteu convocats a la nova assemblea del dia 23 de març, que es durà a terme al mateix local de l’Escola de Música, c/ Sant Josep, 18 de Sant Celoni, a les 19:00h (a cinc minuts a peu des de l’estació de RENFE).


A aquelles que no vau poder assistir-hi us fem avinent que, entre altres aspectes, es va decidir preparar dues mobilitzacions durant el mes d’abril, per tal de donar a conèixer la problemàtica del Montseny i protestar enèrgicament contra el projecte de la carretera Illes-Sant Marçal, que actualment promou la DIBA. A tal efecte vàrem programar una primera acció sobre el territori a celebrar el dia 15 d’abril i una altra a Barcelona que duríem a terme el dia 25 d’abril (inicialment es preveia pel 26, però ha calgut avançar-la per la vaga dels funcionaris prevista per aquest mateix dia).


La preparació d’aquestes dues accions es troba en grau de preparació avançada. Per això necessitem la presència de tots i totes per acabar de concretar els detalls i la seva posada en marxa.

 

Aprofitem per a informar-vos que, seguint els acords de l'assemblea del 2 de febrer passat, ja disposem d'un vídeo informatiu de la situació del Montseny, que té una durada de 10 minuts, a disposició de les persones o entitats que el vulguin projectar.


No falteu a l’assemblea del dia 23 de març , ara més que mai, el Montseny us necessita!

                                                                                                      Sant Celoni, 19 de març de 2018

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.