Les Agudes
Pineda de la Maiola, Gav脿

Les companyes del Grup Ecologista les Agulles ens informen d'aquesta activitat que tindr脿 lloc el diumenge dia 4 de febrer:聽


Restaurem la 馃寠 Murtra i la pineda 馃尦馃尦 de la Maiola
Acci贸 reivindicativa i de voluntariat

Enguany el Dia Mundial dels Aiguamolls (2 de febrer) 馃寠 ha estat escollit per Ecologistes en Acci贸 per fer activitats sota el lema "Restaurar la Natura". Amb aquest motiu, Les Agulles - Ecologistes en Acci贸 fem una acci贸 reivindicativa 鉁婐煆 i de voluntariat 馃馃徎鈥嶐煫拆煆 a la llacuna de la Murtra, un dels espais humits m茅s importants del delta del Llobregat i m茅s malmesos i maltractats馃あ. Es tracta d'un espai protegit Natura 2000馃馃馃惛, per貌 on no nom茅s els ecosistemes es troben en mal estat 馃ゴ sin贸 que hi ha abocaments peri貌dics de productes agroqu铆mics 鈽狅笍 i aig眉es residuals sense depurar馃ぎ. A la pineda 馃尦 annexa, La Maiola, el seu inter猫s bot脿nic 馃尶馃i faun铆stic 馃惁鈥嶁瑳es veu amena莽at per la pres猫ncia d'esp猫cies ex貌tiques 馃が que malmeten l'ecosistema.

Amb aquesta acci贸 volem millorar l'estat ecol貌gic de la pineda, retirant les plantes invasores, i reivindicar que s'inverteixi en conservar i restaurar la Murtra.

馃棑锔 Quan: diumenge 4 de febrer, 11 a 14h
馃搷Lloc: Pineda de la Maiola, Gav脿

馃柋锔 Inscripcions gratu茂tes i obligat貌ries a:
lesagulles@ecologistesenaccio.cat i al tel猫f. 622.203.340


logo 30猫

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es mant茅 privat i no es mostrar脿 p煤blicament.
  • No es permet l'煤s d'etiquetes HTML.
  • Les l铆nies i par脿grafs es trenquen autom脿ticament.
  • Les adreces web i de correu electr貌nic es transformen en enlla莽os autom脿ticament.