Agenda

II Cimera Social per la Sequera

Amposta, Lo Sindicat (Ajuntament), Avinguda de la Ràpita, 43)

30 anys contra el Quart Cinturó. Acte Central

Campanya Contra el Quart Cinturó
Aparcament Bosc de Can Deu/ Ctra. de Matadepera (Sabadell)
Manifestació a Santa Maria de Palautordera (febrer 1995)
Manifestació a Santa Maria de Palautordera (febrer 1995)
Manifestació a Santa Maria de Palautordera (febrer 1995)

 

La Campanya Contra el Quart Cinturó celebra 30 anys

Durant el mes de maig la Campanya celebrarà diversos actes i una festa reivindicativa final a Can Deu (Sabadell) el 29 de maig.
La Campanya començà a organitzar-se l’any 1992 i continua reivindicant un altre model de mobilitat i la protecció dels espais agroforestals de la plana del Vallès.

Des de fa 30 anys persones i entitats lluitem per evitar la construcció del Quart Cinturó. L’autovia entre Abrera i Granollers que el govern de Madrid pretén construir i que comportaria la desaparició dels darrers espais naturals i agrícoles dela plana dell Vallès. La Campanya contra el Quart Cinturó defensem la conservació dels espais agrícoles i forestals del Vallès com elements vitals pel manteniment de la biodiversitat i la qualitat de vida. Defensem una visió i una gestió responsable del territori que resolgui les necessitats actuals sense hipotecar el futur del país i del planeta. Defensem un model sostenible i amb visió de futur, davant les polítiques irresponsables i caduques que avantposen els interessos privats a costa de destruir l'hàbitat de tots. 

Trenta anys després de l’inici de la lluita per evitar el Quart Cinturó i davant la intenció de l’Estat d’executar el projecte, continuem mobilitzats i fem una nova crida a la mobilització per preservar els espais naturals, la biodiversitat i la vida al Vallès, i aconseguir el definitiu enterrament d’aquest devastador projecte.

Acte a Can Deu el 29 de maig de 2022

El 29 de maig de 1994 se celebrava a Can Deu (Sabadell) la primera gran manifestació contra el Quart Cinturó. 28 anys després, el proper 29 de Maig, ens tornarem a trobar a Can Deu per celebrar de forma festiva i reivindicativa que seguim lluitant per defensar el territori i una altra manera de moure’ns. Durant el matí de diumenge es realitzaran diverses activitats, recorreguts i actuacions musicals. 

Debats a Marata i Sabadell

Per fer memòria, posar-nos al dia de la situació del projecte i difondret els motius de la nostra reivindicació, durem a terme dos debats en els quals convidarem experts en biodiversitat, ordenació del territori, canvi climàtic, energia i salut.  

Els dos debats tindran lloc a Marata (Les Franqueses) i a Sabadell

  • 5 de maig 2022, Centre Cultural de Marata. Debat al voltant de la biodiversitat,  l’ordenació del territori i l’activitat agrària.

  • 12 de maig 2022, Casal Pere Quart, Sabadell. Debat sobre mobilitat, energia-canvi climàtic i salut.

 

El Vallès, 8 d'abril 2022

Campanya Contra el Quart Cinturó 

 Més informació:

correu@adenc.cat
ccqc@pangea.org

http://ccqc.pangea.org

twitter @Campanya_ccqc

 

Manifestació a Sant Celoni (febrer 1995)
Manifestació a Sant Celoni (febrer de 1995)

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.