Iniciativa Legislativa Popular del Montseny

Així es defensa el territori dels projectes especulatius

C-32_02
David Aparicio_publicat al Diari de Girona_20-06-19

Les companyes i companys de la plataforma Aturem la C-32, fa dies que malden per a impedir la tala d’arbres que els empleats de l’empresa Dragados intenten dur a terme.

La marxa destructiva d’aquestes obres, que estan afectant el territori comprés entre Tordera i Lloret de Mar, ha comportat ja la tala de més de 5.000 arbres en quinze dies, segons els càlculs dels membres d’aquesta plataforma. Però, les avaluacions globals de l’obra, que té com a objectiu oficial estalviar uns minuts de trajecte als vehicles que transiten cap a Lloret, estimen que la tala total afectaria més de 60.000 arbres.

En aquests moments, malgrat que les representants de la plataforma han sol·licitat l’execució de mesures cautelars, perquè se suspenguin les obres, mentre es resol el recurs contenciós que aquesta entitat va presentar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, les obres de la concessionària Abertis segueixen avançant.

En els darrers dies, però, grups de fins a vint activistes s’han presentat a les sis del matí per a dificultar els treball de tala que l’empresa, propietat de Florentino Pérez, tracta de dur a terme a la zona del Vilar i Sant Pere de Bosc.

El crit dels defensors d’aquests boscos és «El bosc és vida. Lluitem per la vida!».

Aquest és també el nostre crit. Estem amb vosaltres!

C-32_3
Foto: David Aparicio_Diari de Girona
C-32_4
Foto: David Aparicio_Diari de Girona
C-32_01
Foto: Aturem C-32!
Logo 30è

 

 

 

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.