Netegem el Montseny! Recollida de residus, classificació i jornada reivindicativa a Santa Fe, dissabte 26 de maig

Cartell neteja Montseny_26-5-18
Santa Fe del Montseny (trobada prèvia per accés als autocars a l'estació de Sant Celoni, a les 9:30h)

En el marc de la Setmana de la Natura d’enguany, l’agrupament escolta Sant Esteve de Granollers i l’agrupament escolta i guia Bernat Perpunter de Santa Ma de Palautordera, amb el suport de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, hem organitzat una jornada de voluntariat ambiental pel dissabte 26 de maig. La dedicarem a recollir tota mena de residus dels que queden dispersos, a diferents indrets de la vall de Santa Fe, com a conseqüència de les actituds incíviques d’una part dels i les visitants del Parc, encara no prou conscients dels impactes ambientals del seu capteniment.

És obligació de les autoritats ambientals del Parc transmetre, a través d’una tasca pedagògica i de la informació ambiental, els valors d’aquest espai, suposadament protegit, a totes les persones que visiten el Parc. Com també ho és d’aturar les actituds i les activitats contràries a la seva preservació. D’altra banda, és també obligació de la ciutadania de contribuir-hi, amb la seva participació, perquè aquestes actituds no es donin.

Per tot això, el dissabte dia 26 maig sortirem a fer la nostra contribució, com entitats que ens sentim involucrades en la conservació i el futur d’aquest espai natural.

Podeu afegir-vos a la sortida, apuntant-vos a l’aplicació que trobareu en aquesta mateixa pàgina web. Reserveu plaça en els autocars que organitzarem per a l’esdeveniment  (data límit 23 de maig). Consulteu horaris d'autobusos i lloc de recollida al cartell anunciador. El bo d'ajut serà de 2€ per plaça.

Us convidem a participar-hi! Feu-nos costat!

 

Sant Celoni, 14 de maig de 2018

Deixalles a Santa Fe
Contenidors de deixalles un cap de setmana a Santa Fe                                                                         Foto: CSM

 

Si voleu reservar places per valtros i dugues persoenes més, poseu "3"
Si voleu consultar la nostra política de privacitat, podeu fer-ho clicant aquí