Agenda

Presentació del llibre Racons del Montseny amb aigua
Tarambana, Cardedeu, c/ Bellsolar cant. C/ Barcelona (Barri L’Estalvi)

IV Marxa en defensa del territori, diumenge 6 de maig a Sant Esteve de Palautordera

Cartell mani_6-5-18
Plaça de l'Església, Sant Esteve de Plautordera, 11:00h

Estimades i estimats amics,

Davant la situació d’indefensió que crea al territori del Montseny la manca del Pla Especial de protecció, anul·lat per sentència del Tribunal Suprem, i a la vista de la proliferació de projectes que posen en qüestió els ecosistemes d’aquesta muntanya, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny i totes les persones i entitats que li donen suport han decidit en assemblea oberta engegar una campanya de denúncia pública i de conscienciació ciutadana.

Aquesta campanya pretén la paralització definitiva del projecte de la Diputació per pavimentar la pista Illes-Sant Marçal, i l’aturada de tots els projectes especulatius que amenacen ei Montseny.

A tal efecte hem posat en marxa un seguit de xerrades informatives a diferents institucions, entitats i col·lectius, per explicar la situació creada per la manca de protecció efectiva del Parc.

A més d’això, convoquem a totes les persones que s’estimen el Montseny a participar a la manifestació que es durà a terme el proper diumenge 6 de maig a Sant Esteve de Palautordera.

Posteriorment, us convocarem també a la  concentració de protesta que durem a terme el 17 de maig a Barcelona, davant la seu central de la Diputació de Barcelona, a la Rambla de Catalunya, 129, per tal de reclamar la recuperació del Pla Especial de protecció del Montseny, adaptat segons les normatives ambientals actuals.

Adjuntem a la vista el cartell de la manifestació del dia 6 de maig a les 11:00h a la plaça de l’Església de Sant Esteve de Palautordera.

                                                   Us necessitem a totes i a tots. No hi podeu fallar en la defensa del territori!

Les Agudes des la riera de les truites
                                                                                        Les Agudes i la capçalera de la riera de les Truites               
                                                                                        Fotografia d'en Quim Reberté Ferran

 

Logo 30è aniversari CSM