Iniciativa Legislativa Popular del Montseny

Sortida per netejar la riera de Pertegàs. Setmana de la Natura 2019

Setmana de la Natura_2019
Rectoria Vella de Sant Celoni (Pg. Rectoria Vella, s/n)

Benvolgudes i benvolguts amics,

En el marc de la Setmana de la Natura 2019, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny ha organitzat una activitat de millora ambiental oberta a tots els públics, que enguany se centra en la neteja i recuperació de la riera de Pertegàs, al municipi de Sant Celoni.

Per aquesta comesa hem comptat amb les companyes i companys dels agrupaments escoltes i guies (AEiG’s) de Granollers, que l’any passat també van col·laborar amb nosaltres en la neteja dels voltants de Santa Fe. Enguany també gaudirem de la participació de l’AEiG l’Erol, de Sant Celoni i la col·laboració de l’Ajuntament d’aquesta localitat.

La sortida de neteja del Pertegàs es durà a terme el dissabte 1 de juny. L’hora d’inici de la trobada serà les 10:00h i el lloc escollit els jardins de la Rectoria Vella de Sant Celoni (pg. de la Rectoria Vella, s/n), punt des d’on és previst que hi surtin els tres grups que hem programat, cap als diferents recorreguts de servei.

L’activitat acabarà a les 13:30h, moment en que els grups tornaran a reunir-se a la Rectoria Vella per fer una avaluació de les deixalles recollides i les seves característiques.

Us encoratgem a participar en aquesta activitat, que pretén la millora de l'entorn del Montseny!

Marta Miralles
Deixalles prop de la Tordera
Logo

 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.