La comprensió de l'Ajuntament de Cardedeu amb les obres del gasoducte que trinxa part del seu terme municipal.

Al Butlletí municipal de Millora Urbana parlen del gasoducte que està trinxant el Baix Montseny, entre altres, d'aquesta manera:

"• CONSTRUCCIÓ DEL GASODUCTE MARTORELL-FIGUERES

Descripció:  Les obres del gasoducte Martorell-Figueres arriben a Cardedeu, una nova infraestructura que creuarà 1.800 metres de terme municipal per la part nord. En concret, vindrà de les Franqueses i travessarà la Coma i el Rieral fins a Sant Antoni de Vilamajor.
El gasoducte és el primer tram d'un projecte més ampli que preveu la interconnexió dels gasoductes de transport provinents de Bilbao i València amb França. Aquest primer tram té un traçat de 165 km amb una canonada de gairebé un metre de diàmetre que transportarà gas a una pressió de 80 bar i que té una servitud permanent de pas de 4m d'amplada. Els responsables d’Enagas han explicat a l’Ajuntament que malgrat que no es faci la connexió amb França, el tram fet servirà per millorar la distribució en ramals dins el nostre territori."

Em sembla curiosa la condescendència municipal amb una obra faraònica, que costa una calerada (que retallen de sanitat, edució, etc.) i que només servira per "millorar la distribució en ramals dins el nostre territori", quan les mides, l'impacte ambiental i els costos tindrien una justificació polèmica, fins i tot si l'obra servís pel que es va planificar, l'interconnexió francesa, que França ha rebutjat.

És encomiable la "solidaritat" entre les administracions... els malversadors d'aquí simpatitzen amb els d'allà ;-)

Aquí us deixo un enllaç amb un vídeo informatiu del tema

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.