Agenda

Arriba el cranc blau. A què ens enfrontem. Xerrada sobre espècies invasores
Cal Bofill Centre d'activitats Ambientals, Passeig Colom,50 (Torredembarra)
Sortida per netejar la riera de Pertegàs. Setmana de la Natura 2019
Rectoria Vella de Sant Celoni (Pg. Rectoria Vella, s/n)

19 de març de 2009, sessió Plenària de l'Ajuntament de Sant Celoni on es portarà a aprovació inicial la desclassificació del sector de la Ferreria

El dijous 19 de març, a les 9 del vespre, se celebra el Ple Municipal de l'Ajuntament de Sant Celoni. En aquest Ple es votarà l'aprovació inicial de modificació del planejament per a la desclassificació del sòl industrial del sector P-21 Les Ferreries. L'espai de la Ferreria i el camí Ral, actualment amenaçat de ser urbanitzat, pot ser requalificat com a sòl no-urbanitzable.

Com ja saben els lectors de La Sitja del Llop, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny fa anys que està defensant aquesta llenca de territori del Baix Montseny, per tal de conservar un espai de gran interès fluvial i agrari, que s'ubica a la Batllòria, i que el planejament urbanístic de Sant Celoni preveia de transformar en sòl "industrial".

Aquesta tasca de preservació, desenvolupada al llarg d'anys a coincidit ,des fa temps, amb la feina que els companys de la CUP de Sant Celoni venen desenvolupant dins del municipi, en el mateix sentit.

La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, tal i com em assenyalat manta vegades, ens oposem  a qualsevol urbanització parcial de la Plana de la Ferreria i el camí Ral i recordem des d'ací als representants municipals que,  el miler de ciutadans que signà el manifest per a la protecció d'aquest espai, espera que el tema es resolgui amb la seva preservació total.

D'acord amb el que hem constatat, volem donar el nostre suport a la iniciativa de la CUP i convocar a totes les persones conscients del territori per a que assisteixin al Ple del dia 9, tot fent pressió per tal que s'adopti l'acord de requalificar el sector P-21 Les Ferreries, com espai no urbanitzable.

Us encoratgem a seguir les convocatòries que la CUP pugui concretar en aquest sentit!!

 

 

Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny        

                                                                                

 

Sant Celoni a 7 de març de 2009

 

 

 
 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.