Iniciativa Legislativa Popular del Montseny

19 de març de 2009, sessió Plenària de l'Ajuntament de Sant Celoni on es portarà a aprovació inicial la desclassificació del sector de la Ferreria

El dijous 19 de març, a les 9 del vespre, se celebra el Ple Municipal de l'Ajuntament de Sant Celoni. En aquest Ple es votarà l'aprovació inicial de modificació del planejament per a la desclassificació del sòl industrial del sector P-21 Les Ferreries. L'espai de la Ferreria i el camí Ral, actualment amenaçat de ser urbanitzat, pot ser requalificat com a sòl no-urbanitzable.

Com ja saben els lectors de La Sitja del Llop, la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny fa anys que està defensant aquesta llenca de territori del Baix Montseny, per tal de conservar un espai de gran interès fluvial i agrari, que s'ubica a la Batllòria, i que el planejament urbanístic de Sant Celoni preveia de transformar en sòl "industrial".

Aquesta tasca de preservació, desenvolupada al llarg d'anys a coincidit ,des fa temps, amb la feina que els companys de la CUP de Sant Celoni venen desenvolupant dins del municipi, en el mateix sentit.

La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny, tal i com em assenyalat manta vegades, ens oposem  a qualsevol urbanització parcial de la Plana de la Ferreria i el camí Ral i recordem des d'ací als representants municipals que,  el miler de ciutadans que signà el manifest per a la protecció d'aquest espai, espera que el tema es resolgui amb la seva preservació total.

D'acord amb el que hem constatat, volem donar el nostre suport a la iniciativa de la CUP i convocar a totes les persones conscients del territori per a que assisteixin al Ple del dia 9, tot fent pressió per tal que s'adopti l'acord de requalificar el sector P-21 Les Ferreries, com espai no urbanitzable.

Us encoratgem a seguir les convocatòries que la CUP pugui concretar en aquest sentit!!

 

 

Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny        

                                                                                

 

Sant Celoni a 7 de març de 2009

 

 

 
 

Afegeix un nou comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.
  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces web i de correu electrònic es transformen en enllaços automàticament.