Les inscripcions per aquest esdeveniment s'han tancat

El dissabte dia 10 d’octubre hem organitzat una activitat de participació a la Setmana de la Natura de 2020, que consistirà en la neteja de la llera de la Tordera, des de Sant Esteve fins al pont de Santa Ma de Palautordera.

La trobada inicial es durà a terme a la Pça. de la Vila de Sant Esteve de Palautordera (davant l’Ajuntament), a les 10:00h, lloc des del qual ens dividirem en grups de sis persones, com a màxim, i ens repartirem al llarg del curs del riu recollint qualsevol residu que hi trobem.

Els criteris de l’activitat són els següents:
La recollida serà selectiva des de l’inici, motiu pel qual anirem equipats amb bosses de tipus industrial, del color adequat per a cada tipus de residu (blau pels papers i cartrons, groc per les llaunes, brics i envasos en general, grises o negres pel rebuig i verd pels vidres). Els voluminosos que es puguin transportar amb facilitat també seran recollits, per dur-los després a la deixalleria de Palau.

L’única excepció la constituiran els residus de fibrociment (uralita) que, en tractar-se de productes que requereixen manipulació especial, no es tocaran ni es transportaran. Cal fotografiar-los en el seu emplaçament i ubicar-los amb les seves coordinades, sempre que sigui possible, per a comunicar-ho posteriorment a les instàncies competents.

En arribar al final del recorregut, es farà una valoració dels residus resultants i es lliuraran als contenidors i a la deixalleria propera.

En tot moment es mantindran les mesures sanitàries en vigor (mascaretes, distància de separació i neteja de mans). L’únic equipament individual que heu de portar és el calçat impermeable i els guants de goma. Les bosses de colors i el gel hidroalcohòlic el durem la CSM.

Animeu-vos a venir que hem de fer feina! Ah, i a signar per la ILP-Montseny!

Quan
d’octubre 10th, 2020 from 10:00 AM to  1:00 PM
Ubicació
Pça. de la Vila
(davant l’Ajuntament)
Sant Esteve de Palautordera, Barcelona
Contacte
Correu electrònic: